שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק גרונות

תאריך פרסום: 17/2/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 ק"ג גרונות הודו
3 תפוחי אדמה חתוכים לחצאים
2 בצלים חתוכים לרבעים
3 גזרים פרוסים
1 חבילת סלרי קצוץ גס
פלפל, מלח, כורכום, כמון , בהרט

אופן ההכנה

מחממים מעט שמן זית בסיר, ומוסיפים את כל הירקות החתוכים, מלבד הסלרי. בוחשים בסיר ומשחימים קלות את הירקות. מוסיפים את הגרונות, ולפי הטעם מוסיפם את התבלינים. ממשיכים לבחוש, ומוסיפים שני ליטר מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, ומבשלים עם מכסה לשלוש שעות.
חצי שעה לפני סוף הבישול מוסיפים את הסלרי הקצוץ.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • שידרוג מרק גרונות

    בתחן, 11/25/2013 10:55:40 PM

סלטים