שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק גריסים

תאריך פרסום: 11/12/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

מים
2 כפות אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
בצל גדול
4 גזרים
3 קישואים
3 גבעולי סלרי אמריקאי
3 תפוחי אדמה
1/2 1 - 1 כוס גריסים

אופן ההכנה

למלא 2/3 סיר גדול במים, להוסיף אבקת מרק ותבלינים,
להוסיף: בצל חתוך לקוביות, גזר חתוך לפרוסות (במידה והגזר גדול לחצאי או רבעי פרוסות) , קישואים חתוכים לקוביות, סלרי אמריקאי חתוך לפרוסות ותפו"א חתוך לקוביות.
להביא לרתיחה, להוסיף גריסים ולהביא לרתיחה נוספת.
לבשל על אש נמוכה כשעה- שעה וחצי עד שהירקות רכים והמרק נהיה סמיך (במידת הצורך ניתן להוסיף או להוריד מים- לפי מידת הסמיכות הרצויה)
המרק שומר חום הרבה שעות!
בתאבון!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מרק חורפי אמיתי

    רותי, 1/17/2013 8:33:37 PM

  • מרק גריסים שיפורים

    עדיתה, 2/29/2012 12:19:00 PM

ראש השנה סלטים