שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק ירקות לחורף חם

תאריך פרסום: 21/4/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 בצל
2 גזרים
2 תפוחי אדמה
1 חת’ דלעת
3 קישואים
1 בטטה גדולה
1 ראש סלרי
1 ראש פטרוזיליה
צרור פטרוזיליה
צרור כוסברה
3 עלי סלרי אמריקאי
כף מרק עוף אסם
1/2 כפית כמון (לא חובה- אבל מוסיף)
מלח, פלפל

אופן ההכנה

1. קולפים וחותכים את הירקות לחתיכות גדולות

2. מכניסים את כל הירקות לסיר וממלאים מים כיסוי הירקות.

3. מתבלים במרק עוף, כמון, מלח ופלפל

4. מבשלים על אש נמוכה, עד שהירקות מתרככים.

5. מוציאים את עלי הסלרי מהמרק

6. בעזרת בלנדר ידני, טוחנים את הירקות (ללא עלי הסלרי), טועמים ומתקנים את התיבול לפי הצורך

7. בתיאבון

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים