שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק פטריות פרווה- שרה בר

תאריך פרסום: 6/2/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים


1 סלסלת פטריות שמפיניון שטופות ופרוסות
1 סלסלת פטריות מסוג אחר שטופות ופרוסות
1 בצל גדול קצוץ
1/4 כוס שמן או 50 גר’ מרגרינה
2 כפות אבקת מרק פטריות להמיס בחצי כוס מים
מלח
פלפל שחור
2 כפות קמח להמיס בחצי כוס מים
כ- 8 כוסות מים (לפי הצורך)

הכנה:
לשים בסיר את השמן או המרגרינה ולטגן מעט את הבצל עד הזהבה קלה.
מוסיפים את שני סוגי הפטריות ומטגנים תוך בחישה (אם משתמשים עם סוג אחד להשתמש עם 2 סלסלות פטריות)
להוסיף את א . המרק , המים והתבלינים ומבשלים על להבה בינונית-נמוכה 20 דק’ .
להוסיף את הקמח המומס במים בהדרגה תוך כדי בחישה שלא יהיו גושים , לערבב ולבשל עוד 5 דק’ ולהוריד מהאש .

הערה: במידה ורוצים את המרק חלבי
אפשר להמיס את הקמח ב- 1 כוס חלב
או ...במקום החלב והקמח להשתמש עם 1 שמנת מתוקה .

בתאבון


אופן ההכנה

ב

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מרק פטריות פרווה

    אליאן, 11/5/2013 4:48:37 PM

  • מעולה

    מיכל, 9/26/2013 10:10:12 PM

סלטים