שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק קולורבי

תאריך פרסום: 31/1/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

מצרכים
חומרים ל-4 מנות:
4 קולרבי קלופים וחתוכים לקוביות בגודל 1 ס"מ
30 גר’ חמאה
1 כף שמן
1 בצל חתוך לקוביות בגודל 1 ס"מ
2 גבעולי כרישה (החלק הלבן) פרוסים דק
1 כף סוכר
1 ליטר מרק עוף
1 כוס שמנת מתוקה
1 כף קמח
מלח ופלפל לבן
מעט אגוז מוסקט
2-3- כפות עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים

אופן ההכנה

אופן ההכנה
1. ממיסים חמאה עם שמן בסיר גדול ומאגנים בצל וכרישה כ-7 דקות, עד שהבצל רך ושקוף. מוסיפים קולרבי וסוכר ומטגנים עוד 3 דקות. יוצקים מרק, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהקולרבי מתרכך.

2. מערבבים היטב שמנת וקמח בקערה (עד להמסת גושי הקמח), ויוצקים למרק הרותח תוך כדי ערבוב. מוסיפים מלח, פלפל ואגוז מוסקט, מביאים לרתיחה ומבשלים 2 דקות.

3. מכבים את האש, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים