שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק ראמן עם עוף של מסעדת לחם יין

דרוג הגולשים:

מצרכים

ל- 4 סועדים:

עוף שלם (1.2 ק"ג)
8 ליטר מים
50 גרם ג’ינג’ר טרי
שני גזרים קלופים (חתוכים לקוביות גסות)
2 שורשי סלרי (קלוף וחתוך לקוביות גסות)
2 גבעולים של סלרי אמריקאי (חתוכים לקוביות גסות)
5 שיני שום קלופות
60 גרם ג’ינג’ר כבוש (כמו של סושי)
200 גרם אטריות ראמן (אפשר להשיג במכולות סיניות)
4 חזות של עוף (נקיים)
4 ביצים קשות (חתוכות לרבעים)
80 גרם טופו (חתוך לקוביות)
4 בצלים ירוקים (פרוס לרצועות)
60 יחידות של נבטים עבים
פטריות נאמקו (אפשר להשיג במכולות סיניות)
מלח פלפל לפי הטעם

אופן ההכנה


אופן הכנה:
1. מרתיחים את העוף השלם ב4- ליטר מים, מיד כשרותח מורידים מהאש ושופכים את המים.

2. שמים שוב את העוף בסיר עם 4 ליטר מים חדשים.

3. מוסיפים לסיר את את הג’ינג’ר הטרי, שורש הסלרי, הגזר, הסלרי האמריקאי, והשום מבשלים עד לרתיחה עדינה – כשהנוזל מבעבע קלות ( כ-40 דקות ).

4. במקביל צורבים את חזה העוף בגריל או במחבט עד שהוא עשוי מבפנים ופורסים אותו לרצועות דקות לרוחב.

5. את האטריות ראמן שמים במים רותחים ומבשלים לפי הוראות יצרן.

6. הגשה לפי מנה- (ראמן אוכלים בקערות גדולות): שמים בקערה את הטופו , הבצל ירוק, הנבטים, כף פטריות (אחרי ששוטפים היטב מהג’לי- מאוד מר), חזה עוף, וביצה קשה.

7. מסננים את המרק במסננת דקה ומוזגים את הציר לכל קערה.


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים