שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק שעועית לבנה

תאריך פרסום: 31/1/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

2 כוסות שעועית לבנה
1 בצל קצוץ
2 כפות רסק עגבניות
1 כף חוויג’ למרק - תבלין תימני
2 כפות אבקת מרק עוף
1/2 כף כמון
3 תפו"א חתוכים לקוביות
6 כוסות מים

אופן ההכנה

בקערה משרים את השעועית למשך לילה במים. בסיר בינוני מטגנים את הבצל, מוסיפים מים עד חצי הסיר וכשרותח מוסיפים את השעועית ומבשלים 5 דקות. מנמיכים את האש ומוסיפים את החוויג’, כמון ורסק העגבניות ומבשלים כ-30 דקות. מוסיפים את תפו"א ומבשלים עוד 20 דקות. לקראת סוף הבישול מוסיפים מרק עוף ומבשלים עוד 5 דקות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים