שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מתכון ללחמניות ןלחלןת

דרוג הגולשים:

מצרכים

מתכון לחלות או לחמניות לשבתף

קילו קמח. כוס שמן.2כפות שמרים יבשים.כף מלח.2-3כפות מלאות (בהריון) סוכר.2ביצים.
מים פושרים בערך 2כוסות .
אופן ההכנה:
להכניס את הקמח לקערת המיקסר
להוסיף את השמרים,את הסוכר.
השמן ,ביצים ובהדרגה את המים
אחרי זה להוסיף את המלח ממש בסוף.להביא את הבצק למגע נעים
לא דביק ולא קשה,לכסות בנילון
ומגבת מטבח .בנתיים לקחת ביצה
עם מעט שמן לערבב היטב.
להכין תבניות אפיה לרפד אותם בנייר אפיה מאוד מומלץ.לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
אחרי שהבצק תפח ממש טוב הכפיל את הכמות לעבד שוב אבל על השולחן לא להוסיף קמח ממש
לשמן מעט את המשטח העבודה .
להכין חלות או לחמניות,אני מכינה 2חלות 6-8לחמניות למרוח בביצה ומעל לפזר שומשום או פרג לאפות אותם כ-30 -40 דקות עד שמקבלות צבע צהוב יפה להוציא וישר לכסות
במגבת כך נישארות רכות וטריות
בתיאבון ובהצלחה...
ניתן להכין אותו דבר פשוט מאוד להוריד מכמות הסוכר ולא
להוסיף ביצים .ואז יש לחם בית .....לינדוש

אופן ההכנה

מתכון לחלות או לחמניות לשבתף

קילו קמח. כוס שמן.2כפות שמרים יבשים.כף מלח.2-3כפות מלאות (בהריון) סוכר.2ביצים.
מים פושרים בערך 2כוסות .
אופן ההכנה:
להכניס את הקמח לקערת המיקסר
להוסיף את השמרים,את הסוכר.
השמן ,ביצים ובהדרגה את המים
אחרי זה להוסיף את המלח ממש בסוף.להביא את הבצק למגע נעים
לא דביק ולא קשה,לכסות בנילון
ומגבת מטבח .בנתיים לקחת ביצה
עם מעט שמן לערבב היטב.
להכין תבניות אפיה לרפד אותם בנייר אפיה מאוד מומלץ.לחמם את התנור לחום של 180 מעלות.
אחרי שהבצק תפח ממש טוב הכפיל את הכמות לעבד שוב אבל על השולחן לא להוסיף קמח ממש
לשמן מעט את המשטח העבודה .
להכין חלות או לחמניות,אני מכינה 2חלות 6-8לחמניות למרוח בביצה ומעל לפזר שומשום או פרג לאפות אותם כ-30 -40 דקות עד שמקבלות צבע צהוב יפה להוציא וישר לכסות
במגבת כך נישארות רכות וטריות
בתיאבון ובהצלחה...
ניתן להכין אותו דבר פשוט מאוד להוריד מכמות הסוכר ולא
להוסיף ביצים .ואז יש לחם בית .....לינדוש

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים