שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

נקניק שוקולד מעולה

תאריך פרסום: 17/10/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

100 גרם שוקולד מריר "שוקולד פרה"
חבילת ביסקוויטים
חצי חבילה חמאה

ציוד :
קערה 1 גדולה.
קערה קטנה מלאה מים (לא עד הסוף)
סיר גדול עם מים וסיר קטן
שקית נילון קטנה
כף
פטיש

אופן ההכנה

מחממים את הכיריים ושמים עליהם את הסיר הגדול עם המים ומעליו הסיר הקטן שבתוכו שבורים קוביות השוקולד המריר יחד עם החמאה.
עם כף מערבבים את החמאה עד שהיא נמסה. אחרי שהיא נמסה מכבים את הכיריים. לוקחים שקית ניילון ומכניסים לשם כמה ביסקוויטים. עם פטיש "מרביצים" לביסקוויטים עד שיהפכו לפירורים. מכניסים את הביסקוויטים לקערה וגם את השוקולד המומס ומערבבים בכף. לאחר הערבוב טובלים את היידים בקערה הקטנה עם המים ועושים כדורים על משטח. דואגים שישאר קצת שוקולד עם ביסקוויטים. מחברים את כל הכדורים לתולעת ואת מה שנשאר מהשוקולד עם הביסקוויטים מחברים.
מכניסים למקרר לשעה שעתיים ואז ניתן לפרוס את ה"נקניק" ולאכול.
בתיאבון.

המלצה : כדאי לאכול את פרוסות ה"נקניק" עם גלידת וניל (או עם בא לכם , טעם אחר).

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • טעיםםםםםםם

    אורטל, 9/13/2015 7:30:20 AM

  • אוכל אוכל

    סבתא זפטה, 6/24/2010 4:40:23 PM

  • ?

    מיכל, 8/19/2009 3:35:08 PM

פירורית ביסלי סלטים