שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

סביח

תאריך פרסום: 30/6/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

חצילים פרוסים לפרוסות דקות, מומלחים ושטופים שמן לטיגון עמוק ביצים קשות עמבה מנגו עיראקית טחינה מוכנה מסוג משובח פיתות טריות או לחוחים טריים

אופן ההכנה

מטגנים חצילים בשמן עמוק עד השחמה ומספיגים היטב מעודפי השמן
מבשלים ביצים קשות (אפשר גם חומות)
מורחים פיתה או לחוח בטחינה. ממלאים בחצילים מטוגנים וביצה קשה פרוסה, מטפטפים עמבה ואוכלים

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים