שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

סביצ’ה סלמון

דרוג הגולשים:

מצרכים

300 גרם פילה סלמון טרי ונקי
מיץ מחצי לימון טרי
בצל סגול קטן
מעט עירית
מלח ופלפל גרוס לפי הטעם.

אופן ההכנה

1. מנקים את הסלמון מעצמות ומהחלק האפור. חותכים לקוביות בגודל 1X1X1 ס"מ.

2. קוצצים את הבצל דק. קוצצים את העירית.

3. כעשר דקות לפני ההגשה מערבבים את החמרים. הדג "מתבשל" במיץ הלימון, וסופג טעמים במהירות.

- כמובן שניתן להחליף חלק מהסלמון בטונה טריה ולתבל לפי הטעם.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • הדג ''מתבשל''...?

    מתחילה, 4/12/2013 12:38:02 PM

  • תוסיפו גם קוביות אבוקדו!!

    אהרון, 8/22/2012 5:49:22 PM

ראש השנה סלטים