שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

סופגניות...‏קרמשניt

תאריך פרסום: 26/11/2012
דרוג הגולשים:

מצרכים

‏קרמשניt‏
סופגניות...
======
1 קילו קמח
כף וחצי שמרים יבשים
כוס ורבע מים
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
100 גרם מחמאה רכה מאוד
2 כפות שמן קנולה
2 כפות ברנדי..לא לוותר
1 סוכר ווניל

אופן ההכנה

אופן ההכנה.
========

בקערת מיקסר עם וו לישה [הכי קל במיקסר]
מנפים קמח מוסיפים שמרים סוכר וניל וסוכר..מערבבים.מוסיפים באיטיות את המים לסירוגין עם המחמאה הרכה ומוסיפים שמן
מערבלים עד לקבלת בצק רך ולא דביק..גם לא קשה.
מכסים את הקערה ומתפיחים כשעה +

אחרי ההתפחה מעבירים את הבצק התפוח למשטח עבודה מקומח
ומחלקים אותו לכדורים בינוניים..או כל גודל שתרצו. לי יצא 20

מכדדרים ומכינים קוביות של נייר אפייה חתוכות..על כל קובית נייר אפייה נניח כדור..כך עם כל השאר..
מניחים להתפחה את הכדורים מכוסים בערך עוד כ 30 -35 דקות..או יותר הם צריכים להכפיל את נפחם.

מחחמים בסיר גדול ורחב שמן עמוק.. מנמיכים את האש לבינונית.
מעבירים את הכדורים בעזרת נייר האפייה לשמן[עם הצד של נייר האפייה כלפיי מעלה] מסירים את הנייר
מכסים את הסיר..זה הסוד....כשהסופגניות מזהיבים בתחתית מורידים מכסה הופכים ומטגנים בצד השני ללא מכסה..
המכסה הוא הסוד לפס באמצע..וגם ההתפחת הארוכה של הכדורים...

מורידים את הסופגניות למגש עם נייר סופג..מקררים מעט וממלאים בכל מילוי שתרצו...
בתאבון ובהצלחה..
פה בתמונה במילוי פובידל שזיפים שהכינה האמא האלופה שלי..

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים