שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

סלט בטטה חמים וטעים ברוטב תאילנדי

דרוג הגולשים:
סלט בטטה חמים וטעים ברוטב תאילנדי

מצרכים

1 ק"ג בטטות
בצל סגול בינוני, קלוף
צרור או שקית ארוגולה (רוקט)
100 גרם בוטנים
2 כפות שמן קנולה או תירס
חצי כוס רוטב תאילנדי של אסם

אופן ההכנה

1. קולפים את הבטטות, חותכים לקוביות בגודל בינוני ומאדים. אידוי הוא הדרך הכי טובה להכין בטטה, אבל גם במיקרו-גל, בשקית סגורה עם מעט מים, בטטות יוצאות מצוין.

2. כשהבטטות רכות אבל לא נמעכות מדי בקלות, מוציאים מהאידוי ומניחים לצינון.

3. בינתיים: מטגנים את הבוטנים בשמן חם עד לצבע זהוב, מסננים ובוזקים עליהם קצת מלח. את הבצל פורסים דק ככל האפשר, וארוגולה ניתן לקנות שטופה ומוכנה.

4. יוצקים את הרוטב לקערה גדולה, מוסיפים את קוביות הבטטות ומערבבים בעדינות בידיים. מוסיפים את הארוגולה, הבצל והבוטנים ומערבבים שוב בעדינות. מגישים בקערה שקופה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

סלטים