שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

סלט תירס, גמבה ומלפפונים חמוצים

תאריך פרסום: 1/11/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

חצי שקית גרגירי תירס קפואים (או קופסת גרגירי תירס מסוננים)
1 גמבה
3 מלפפונים חמוצים
כפית מלח
2 כפות שמן זית
חצי כוס מיץ לימון

אופן ההכנה

מרתיחים בסיר ליטר מים ומבשלים את גרגירי התירס לכמה דקות, מסננים, שוטפים במים קרים ומסננים, מצננים קצת.
חותכים את הגמבה לריבועים קטנים, חותכים את המלפפונים לריבועים קטנים.
מערבבים בקערה את גרגירי התירס עם הגמבה והמלפפונים, מוסיפים את המלח, שמן הזית ומיץ הלימון, מערבבים היטב ומקררים כשעה לפני ההגשה.
בתיאבון.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים