שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ספגטי בלונז

תאריך פרסום: 21/4/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

ל- 4 מנות:
1 בצל בינוני קלוף
1 שן שום קלופה
1 גזר קלוף
3 כפות שמן זית
300 גרם בשר בקר טחון
100 ג’ רסק עגבניות עסיס
3 כפות קטשופ אסם
1 כוס מים
1 כפית מלח
רבע כפית פלפל
1 כפית סוכר
1 חבילת ספגטיני אסם פרפקטו

ציוד:
קרש חיתוך
סכין חדה
מגררת
צלחת
סיר שטוח עם מכסה
מזלג
כף
כף עץ
כוס מדידה
סיר
מסננת לפסטה
4 קערות הגשה

אופן ההכנה

1. חותכים את הבצל והשום לקוביות. מגררים דק את הגזר.

2. שופכים את השמן לסיר. בעזרת מבוגר, מחממים את השמן על אש בינונית. כעבור כדקה מוסיפים את הבצל והשום לסיר ומטגנים עד שיזהיבו. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

3. כאשר הבצל מזהיב, מוסיפים את הגזר והבשר. מועכים ומערבבים במזלג עד שכל הבשר הופך שחום.

4. מערבבים בכוס את רסק העגבניות, הקטשופ, המים המלח, הפלפל והסוכר. שופכים לסיר ומערבבבים שוב.

5. מכסים את הסיר, מחלישים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהרוטב הופך לסמיך. מדי פעם מערבבים בכף עץ.

6. בינתיים, מבשלים את הספגטיני על פי ההוראות שעל הקופסא.

7. מעבירים את הספגטיני לקערות הגשה ויוצקים מעל את הרוטב.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים