שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ספגטי מוקפץ

תאריך פרסום: 25/5/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 חב’ פסטה ספגטי.
2 גזרים בינוניים חתוכים לרצועות דקות.
2 בצלים בינוניים חתוכים לרצועות.
3 שיני שום קצוצות דק.
קוביות חזה עוף / חביתה חתוכה קטן.
פטריות.
רצועות דקות של כרוב לבן.
רצועות דקות של גמבה.
מלח.
פלפל שחור.
פפריקה מתוקה.
רוטב סויה.

לרוטב.
1 כף חומץ.
2 כפות לימון סחוט.
1 כפית מלח.
1 כפית סוכר.
1/2 כוס מים.
1 שן שום מעוכה.

אופן ההכנה

מרתיחים את הספגטי ומסננים. מקפיצים את הירקות, ומוסיפים את התבלינים ורוטב הסויה.
מערבבים את הספגטי יחד עם הירקות והעוף/חביתה.
כשמוזגים לצלחת יוצקים מעל את הרוטב שמכינים בנפרד,
ובקיצור ס ו פ פ ה ד ר ך.

הספגטי המוקפץ הוא משהו ידוע ומוכר אך הרוטב שמוסיפים מעליו לאחר הבישול בצלחת האישית הופך אותו למעדן !!!
זהו מתכון ממסעדה סינית באי מאוריציוס.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים