שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ספגטי פנה ברוטב שמנת פטריות מוקרם קל וטעים

תאריך פרסום: 31/1/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

חבילת מקרוני פנה מבושלים לפי הוראות היצרן
50 גרם חמאה
קופסת שימורים אחת של פטריות חתוכות ומסוננות
100 גרם בולגרית מגוררת
שן שום אחת פרוסה דק
מיכל אחד של שמנת לבישול
קורט אגוז מוסקט
4 פרוסות גבינה צהובה
מלח

אופן ההכנה

אז ככה לאחר שבישלנו את המקרוני נעביר למסננת נשטוף במים קרים ונשאיר אותו בצד עד להוצאת הנוזלים.
בינתיים בסיר קטן נמיס את החמאה, שהיא מומסת להוסיף את פרוסות השן החתוך נטגן יחד דקה וחצי לערך , נוסיף את הפטריות המסוננות ונטגן 3 דקות בערך, נערבב מידי פעם , מוסיפים את מיכל שמנת הבישול מביאים לרתיחה מתבלים במלח ומעט מאוד אגוז מוסקט. להיזהר לא לשים יותר מידי כי זה חריף.
נקח את המקרוני ונשפוך אותו לתבנית חד פעמית מלבנית, נוסיף את הרוטב , נערבב, נוסיף את הבולגרית המגוררת ושוב נערבב.
נקח את פרוסות הגבינה הצהובה ונכסה את כל המקרוני.
מכניסים לתנור לחום של 180 מעלות עד שהגבינה הצהובה מומסת.
מגישים עם סלט ירקות ורוטב אלף האיים ויאמיייייייייייי.....בתיאבון!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • שיפור קל !!!

    פצצה, 5/28/2013 11:24:13 PM

  • סוף הדרך!!!!

    מעיין, 12/4/2012 10:07:30 PM

  • טעיםםםםם

    וואו, 2/20/2012 7:00:48 PM

  • אופ בלבלתם את הכל

    כמעט איטלקי, 1/12/2012 2:07:03 PM

  • טעים לי

    אנונימי נימי נימית, 8/3/2011 3:59:16 PM

  • בכי טעים

    גל, 6/23/2011 10:51:50 AM

  • לכמה מנות זה מספיק בערך?

    שובל .ד., 3/25/2011 8:19:27 PM

  • מעולה!

    אורטל, 8/23/2010 10:55:47 PM

  • אפשר במקום שמנת לבישול. שבת מתוקה?

    נורית, 5/18/2010 7:54:10 PM

  • יצא מדהים !

    שובל, 5/18/2010 4:12:12 PM

  • כמה שמנת?

    ayelet, 5/16/2010 6:15:07 PM

  • טעיםםם

    דנית, 3/3/2010 4:05:03 PM

  • מוקרם

    יהודית, 3/1/2010 7:41:21 PM

  • ספגטי ברוטב שמנת פטריות מוקרם

    מירב, 10/27/2009 1:35:46 PM

  • טעים מאוד

    אופיר , 2/1/2009 4:56:36 PM

פירורית ביסלי סלטים