שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ספינג’

תאריך פרסום: 24/12/2012
דרוג הגולשים:
ספינג’

מצרכים

1 קילו קמח לבן.
3 כפות גדושות סוכר.
3 וחצי כפות שמרים.
3 וחצי עד 4 כוסות קמח.
בקבוק וחצי של שמן קנולה.
סוכר או אבקת סוכר לפיזור.

אופן ההכנה

שמים בקערה את הקמח והשמרים ומערבבים היטב
לאחר מיכן את הסוכר ומערבבים שוב.
מוסיפים את המים.
חשוב שיהיו מים פושרים חמימים כדי שהשמרים יתפחו מהר וטוב.
לשים את הבצק היטב עד שיהיה בצק רך וגמיש מאוד.
מכסים את הקעה ונותנים לבצק ליטפוח בערך 40 דקות.
לאחר שהבצק טפח שופכים את השמן לסיר עמוק ומחכים עד שיהיה רותח לטיגון.
לאחר שהבצק רוטח מרטיבים את הידיים ולוקחים עיגול קטן מהבצק עושים חור באמצע ומוטחים טיפיה(כדי שהעיגול ישמר בעט הטפיחה בטיגון)
מטגנים מכל צד עד שיהיה צבע יפה שחום ומפזרים סוכר.
מי שרוצה להוסיף יכול לקחת חצי מיכל של קצפת ריץ עים 200 גרם שקולד מריר להרמיס על הגז באש במוכה כדי שיצא רוטב של שוקולד...
טובלים את הספינג וזה פשוט מושלם

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים