שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ספנג’ - סופגניות מרוקניות

תאריך פרסום: 8/12/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

מצרכים
1 ק”ג קמח
50 גר’ שמרים - להתפיח ב-1/4 כוס מים+כפית סוכר
או 2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
קמצוץ מלח
21/2 כוסות מים פושרים - להתחיל עם 2 כוסות ,אם יש צורך להוסיף עוד

שמן לטיגון עמוק
סוכר או אבקת סוכר לזרייה

אופן ההכנה

מכניסים את כל החומרים לקערה מערבבים מוסיפים את המים ולערבב היטב .
אין צורך ללוש רק לערבב(כמו תנועת הקצפה ביד) מאחר והבצק צריך לצאת רך כמו....שמנת
לכסות ולהתפיח כ-שעה או עד שיכפיל את נפחו (בחורף אולי 11/2 שע’).

לחמם בסיר שמן , להרטיב את הידיים במים , לוקחים חופן מהבצק כמו .. כמות של כדור קטן , עם הבוהן עושים חור ומרחיבים בשתי הידיים .
(צריכים לעבוד בזריזות)
ושמים בסיר עם השמן החם , לטגן משני הצדדים עד קבלת צבע זהוב , להוציא ולבזוק מעל אבקת סוכר .
בתאבון







אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • ספינג

    אגם, 11/20/2007 6:55:52 PM

סלטים