שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגה כושית

תאריך פרסום: 4/7/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

”העוגה הכושית ה”קטנה” במהדורה ”ענקית” נפלאה ומומלצת.
תבנית גדולה של התנור 27x35
העוגה שוקולדית בצבע כהה מאד. גבוהה גבוהה ואוורירית.
נפלאה גם בלי רוטב ובלי קרם. נשארת נימוחה.
שומרים בחוץ ולא במקרר...” (פירגה)

שמים בקערה:
1 כוס קקאו גדושה מאוד
4 כוסות קמח רגיל
1/2 1 שקיות אבקת אפיה
1/2 2 כוסות סוכר
5 ביצים טרופות במזלג
1/4 1 כוסות שמן קנולה
1/2 2 כוסות מים פושרים למגע יד

-”העוגה הכושית ה”קטנה” במהדורה ”ענקית” נפלאה ומומלצת.
תבנית גדולה של התנור 27x35
העוגה שוקולדית בצבע כהה מאד. גבוהה גבוהה ואוורירית.
נפלאה גם בלי רוטב ובלי קרם. נשארת נימוחה.
שומרים בחוץ ולא במקרר...” (פירגה)

שמים בקערה:
1 כוס קקאו גדושה מאוד
4 כוסות קמח רגיל
1/2 1 שקיות אבקת אפיה
1/2 2 כוסות סוכר
5 ביצים טרופות במזלג
1/4 1 כוסות שמן קנולה
1/2 2 כוסות מים פושרים למגע יד

-

אופן ההכנה

”- לערבב היטב בכף
- לשמן את התבנית ולאפות 35 דקות בחום 175 מעלות

ציפוי:
שמנת מתוקה מחוממת עד לסף רתיחה
100 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות
יוצקים את השמנת על קוביות השוקולד - מערבבים
יוצקים רוטב (לא קרם) חם על עוגה חמה

אחרי הצינון, אפשר לצפות בקרם שוקולד/וניל או אחר ולקשט.



אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • עוגה כושית

    עוגה 123 קרני גורמה, 6/4/2013 3:03:01 PM

פרפקטו רטבים