שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגיות גרנולה- קרין גורן

תאריך פרסום: 20/1/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

החומרים הדרושים
200 גרם חמאה רכה
2/3 כוס (120 גרם) סוכר
1 כוס (240 גרם) סוכר חום כהה
2 ביצים
12/3 כוסות (230 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
1 כפית קינמון
3 כוסות שיבולת שועל
1 כוס צימוקים
1/2 כוס אגוזי מלך שבורים

ההכנה
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה ושני סוגי סוכר לתערובת קרמית ואוורירית. מוסיפים את הביצים אחת אחת ומעבדים לתערובת אחידה. מוסיפים קמח, מלח, סודה וקינמון ומעבדים עד שהקמח נבלע בתערובת. מוסיפים שיבולת שועל, צימוקים ואגוזים ומעבדים קצרות לפיזור אחיד של התוספות.
בעזרת כף גלידה קפיצית יוצרים גבעות מהתערובת ומניחים אותן באופן מרווח מאוד על תבנית מרופדת בנייר אפייה. אם אין לכם כף גלידה קפיצית – מגלגלים בידיים רטובות כדורים מהבצק בגודל פינג פונג. אופים בחום של 170 מעלות למשך 15-20 דקות, או עד ששולי העוגיות יציבים ושחומים, ומרכזן עדיין בהיר ורך למגע. היזהרו מאפיית יתר, שתייבש את מרקם העוגיות ותקשה אותן. הן מתקשות במהלך הצינון. העוגיות אמורות להישאר רכות במרכז כשהן חמות - זה יבטיח את עסיסיותן לאחר הצינון.

המתכון של קרין גורן

אופן ההכנה

1

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • טעיים!!

    יעל, 3/15/2014 10:37:04 PM

  • תכנית אהובה

    עמי , 3/15/2014 9:41:01 AM

  • מתוק מידי!!!!

    מיכל, 3/14/2014 12:00:44 AM

  • קמח

    נטע, 3/8/2014 4:12:10 PM

  • יפה

    עמית, 12/30/2013 7:17:57 PM

  • מדהים וטיפ קטן

    חן, 10/7/2013 11:14:01 PM

  • סוכר חום

    נירה, 9/5/2013 3:11:45 PM

  • במקום צימוקים

    נורית, 8/15/2013 10:13:18 AM

  • מוצלח

    נורית, 8/15/2013 10:09:27 AM

  • גרנולה

    נטלי, 8/8/2013 3:26:29 PM

  • נפלאות

    מיטב הודיה , 8/6/2013 9:11:29 AM

  • כדי שתתקני

    אסתר , 7/2/2013 6:15:54 PM

  • לא הבנתי כמה קמח צריך?

    מיכל , 2/19/2013 10:59:14 AM

  • גרנולה

    שילת אהרון, 2/15/2013 1:44:30 PM

  • זה ממש לא המתכון

    קארין, 1/23/2013 2:36:27 PM

  • סוכר

    הילה, 1/9/2013 9:46:40 AM

  • מהממות

    ירדן, 12/26/2012 8:38:17 PM

  • כמה עוגיות יוצאות מהמתכון?

    שני, 12/14/2012 9:03:57 PM

  • להכנס:

    נועם, 10/18/2012 6:18:45 PM

  • עוגיות גרנולה

    הילה, 10/16/2012 7:49:18 PM

  • למישל

    מיכל, 8/31/2012 9:17:29 AM

  • טיפ

    אנה, 8/30/2012 3:33:07 PM

  • עוגיות גרנולה

    מישל, 8/4/2012 3:12:44 PM

  • מהמם

    קוקי, 7/30/2012 11:44:28 PM

  • טעים

    חסוי, 7/8/2012 9:58:24 PM

  • עוגיות גרנולה קרין גורן

    שושי, 7/3/2012 11:40:54 PM

  • רעיון לשדרוג קטן

    עמי, 6/22/2012 10:43:53 PM

  • מעולות

    ליה, 5/29/2012 6:30:12 PM

  • היתי רוצה

    הדס, 2/26/2012 5:42:03 PM

  • במקום חמאה?

    יפה, 1/8/2012 11:46:51 AM

  • עוגיות

    מלי, 12/25/2011 8:22:59 PM

  • שאלה

    שהד, 12/12/2011 5:41:15 PM

  • במקור מופיעה גם

    דגנית, 11/14/2011 4:32:17 PM

  • שאלה

    ערין, 11/3/2011 12:37:01 PM

  • עוגיות מעולות!!!!

    אדרה, 9/11/2011 11:32:13 PM

  • עוגיות גרנולה

    מזל , 9/2/2011 8:47:55 PM

  • סוכר חום במקום סוכר לבן והכמות

    ענת, 7/25/2011 4:23:44 PM

  • טעים טעים טעים

    ענת, 7/25/2011 4:22:40 PM

  • מאכלים

    קרין, 4/21/2011 5:48:30 PM

  • בכמה חמאה אפשר להפחית?

    גל, 3/16/2011 12:04:09 PM

  • ווואאאווו

    אלינור ואהרון, 2/24/2011 12:14:23 PM

  • מאוד טעים

    מרים ט., 2/14/2011 4:25:41 PM

  • מצוין

    שרון, 2/3/2011 7:51:11 PM

  • שמן מול חמאה

    רנה , 1/2/2011 1:53:19 PM

  • עוגיות

    נבו, 12/27/2010 5:23:10 PM

  • מאוד טעים!

    שיילה, 12/8/2010 8:48:30 PM

  • טעים מאוד ומומלץ

    עוגיות, 11/18/2010 2:33:24 PM

  • מאוד מאוד טעים

    דניאל, 10/12/2010 11:39:14 AM

  • מתכון מצויין

    טלי, 10/1/2010 1:06:49 AM

  • גרנולה משקית

    מורן, 9/27/2010 1:39:55 PM

  • עוגיות גרנולה

    123, 7/30/2010 10:36:50 AM

  • טעים מאוד, הוספתי

    מיכל, 5/12/2010 11:14:58 AM

  • שלוש התגובות נכונות

    הילה, 9/18/2009 1:55:56 AM

  • טעים,אבל אפשר בלי הסוכר הלבן - זה יתר מדי מתוק!!!!

    אילנה, 7/12/2009 3:55:46 PM

  • טעים אבל אפשר פחות משמין

    עדי, 6/13/2009 5:23:55 PM

  • טעים מאוד

    קרן , 4/26/2009 10:34:14 AM

פרפקטו רטבים