שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגיות שוקולד צ’יפס ושקדים גרוסים

תאריך פרסום: 9/7/2009
דרוג הגולשים:
עוגיות שוקולד צ’יפס ושקדים גרוסים

מצרכים

100 גר’ אבקת סוכר
200 גר’ חמאה
1 ביצה
1 חלמון
2 כוסות קמח תופח אסם
1 שקית אינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד
2כפות שקדים גרוסים
מעט גרידת תפוז


אופן ההכנה

מערבלים אבקת סוכר וחמאה עד אחידות.
מוסיפים ביצה וחלמון ומערבלים במשך חצי דקה.
מוסיפים במהירות איטית – קמח תופח,אבקת אינסטנט פודינג וניל עם פצפוצי שוקולד,שקדים גרוסים וגרידה ומערבלים עד אחידות.
יוצרים מן הבצק 2 גלילים בקוטר 1/2 3 ס"מ – 4 ס"מ ומקפיאים לשעתיים.
מחממים את התנור ל- 170C .
מוציאים מן המקפיא ופורסים לעוגיות בעובי של 1/2 ס"מ ומסדרים על גבי תבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה.
אופים כ- 12-13 דקות.
מצננים ואורזים בכלי אטום.


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

סלטים