שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת אננס הפוכה

תאריך פרסום: 12/5/2011
דרוג הגולשים:

מצרכים

פרסום מצרכים לקרמל:

60 גרם חמאה רכה

1/2 כוס סוכר חום

2 כפות משקה רום



מצרכים לעוגה:

4 ביצים מופרדות

6 טבעות אננס טרי

1/4 1 כוס סוכר

150 גרם חמאה רכה

2 כפיות וניל

1 גביע יוגורט

2 כוסות קמח תופח




אופן ההכנה

אופן הכנה:

מקציפים את החלבונים ומניחים בצד בקערה.
מקציפים את החלמונים עם הסוכר.
מוסיפים את החמאה הרכה, וניל ויוגורט ולבסוף את הקמח.
מאחדים את התערובות.
מחממים בסיר את החמאה סוכר ורום ומכינים קרמל.
מבשלים בקרמל את טבעות האננס עשר דקות.
יוצקים את תערובת העוגה על האננס ואופים 50 דקות ב-180 מעלות.
הופכים ומגישים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים