שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת ביסקווטים אוורירית וקלה (של מלי)

תאריך פרסום: 2/6/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 חב’ כפולה של ביסקווטים (שוקולד) (פתי בר)
2 כוסות חלב
1 שמנת מתוקה
1 אינסטינג וניל
6 כפות סוכר
1 גבינה לבנה 9%

לציפוי:
4כפות קקאו
2 כפות שוקלית
4 כפות סוכר
6 כפות מים
1/4 חב’ מרגרינה

אופן ההכנה

1. מקציפים ביחד: כוס חלב,שמנת מתוקה,אינסטינג וניל ו6 כפות סוכר..
כאשר מתקבלת מסה יציבה מוסיפים את מיכל הגבינה,
מערבבים ומכניסים למקרר לכ 1/4 שעה לפחות.

2.לוקחים את חב’ הביסקווטים,וכוס החלב.
שופחים את החלב לצלוחית .
טובלים ביסקווט אחר ביסקוויט ומסדרים במגש.
מוצאים את המסה מהמקרר ומורחים על הביסקווטים כ-1/3 מהמסה.
כך מסדרים כ-3 שכבות של ביסקוויטם וכ-3 שכבות של ה"מסה".

3. לאחר מכן מרטיחים את הציפוי (צריך להתקבל ציפוי סמיך מאוד)

4. שופחים את הציפוי כאשר הוא חם על העוגה ומכניסים מיד למקרר לקרור של שעתיים לפחות.
בתאבון...........

טיפים\ שידרוגים :
* ניתן להשתמש בגבינה פחות שמנה (למשל 5% )
*מי שאוהב פחות מתוק יכול לשים 4 כפות סוכר ולא 6 במסה
אך לא פחות.
* ניתן להשתמש באינסטיג שוקולד ובבסקווטים לבנים.
*במקום הציפוי ניתן לגרר שוקולד מריר (אך זה לא יוצא אותו דבר
הציפוי נותן טעם מיוחד )
בהצחלה...........

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • העוגה הכי טעימה בעולם

    חסוי, 4/24/2012 6:21:24 PM

  • טעים מאודדד

    סימה, 12/30/2011 3:49:17 PM

  • עוגת בסקויטים

    זהבה, 6/2/2008 12:20:59 PM

פרפקטו רטבים