שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת גבינה אפויה ללא תחתית

תאריך פרסום: 15/5/2012
דרוג הגולשים:

מצרכים

חומרים: 1 ק"ג גבינה לבנה 5% .,1 כוס סוכר,4 כפות קורנפלור או ק.תפ"א ,1 כפית ת.וניל,6 ביצים מופרדות ,1/2 חבילה אינסטנט פודינג וניל.


אופן ההכנה

אופן הכנה:
מוציאים את הביצים כ 1/2 שעה לפני האפיה. מפרידים ביצים .מוסיפים בהדרגה תוך עירבוב לחלמונים את הגבינה,ת. וניל,קורנפלור ואינסטנט פודינג .
מקציפים את החלבונים עם הוספת הסוכר בהדרגה לקצף חזק ויציב.מוסיפים בהדרגה את הקצף לבלילת הגבינה תוך קיפול הקצף פנימה מבלי שישבר.
משמנים תבנית אפייה או שמים נייר אפייה ואופים בחום בינוני ככ- 50 דק’ .
***יש לשים בתחתית התנור תבנית עם מים וזאת ע"מ ליצור לחות בתוך התנור.
***בתום האפייה יש לכבות את התנור ולתת לעוגה להתקרר בתוך תנור מכובה וסגור-ע"מ למנוע מהעוגה ליפול בגובהה.
***ניתן לשמור את העוגה מחוץ למקרר יומיים שלושה ולאחר מכן לשים במקרר.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • עוגת גבינה אפויה

    לי, 10/28/2013 11:43:00 AM

  • עוגת גבינה

    עליזה, 3/29/2013 5:21:29 PM

פירורית ביסלי סלטים