שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת גבינה אפויה

דרוג הגולשים:

מצרכים

חצרכים:
4 ביצים
750 גרם גבינה לבנה (3 גביעים)
כפית תמצית וניל/ שקית סוכר וניל
3 כפות עמילן תירס / קורנפלור / קמח
כוס וחצי סוכר
2 כוסות חלב
שתי כפות מיץ לימון
מעט מעט קליפת לימון מגורדת

אופן ההכנה

מקציפים את ארבעת החלבוהים עד לקצף קשה ויפה ומשאירים בצד.

בקערה נפרדת מערבבים בהקצפה על מהירות נמוכה את הגבינה, סוכר, סוכר וניל או תמצית וניל, לימון וקליפת לימון, קמח או עמילן תירס או קורנפלור וחלב.

שכל העיסה מעורבבת באופן אחיד מוסיפים את העיסה לקציפת החלבונים.
מקפלים ה כ ל יחד .
משמנים תבנים מוזגים את העיסה ואופים למשך שעה בחום 175 מעלות.
שהעוגה מוכנה מכבים את התנור ומשאירים אותה בתוכו כשעה להתקררות ושתשמור על גובהה.

בתאבון!!!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • עשיתי עוגה דומה לזאת

    מורן, 2/27/2013 11:02:00 AM

  • מה עושים עם החלמונים???

    שונא עוגות גבינה, 11/16/2012 12:12:32 PM

  • טעות במתכון

    נט"ע, 7/13/2012 11:02:13 AM

פירורית ביסלי סלטים