שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת זברה

תאריך פרסום: 10/10/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

תבנית אינגליש קייק,
2 מיכלים של שמנת מתוקה,
חצי כוס חלב,
חבילת אינסטנט פודינג וניל,
חצי כוס סוכר,
קופסאת גבינה לבנה{25 גר’,5%},
10-15 ביסקוויטים פתי-בר שוקולד.

להרטבת הבסקוויטים:
כוס חלב.

לקישוט:
2 שורות של קוביות שוקולד חלב{טבלה,לא להפריד לקוביות}.

נ.ב לפני שמתחילים משמנים את התבנית.

אופן ההכנה

1. מקציפים במיקסר :שמנת מתוקה,חלב,אינסטנט פודינג וסוכר במהירות גבוהה למשך שתי דק’ בערך,עד שהתערובת הופכת לקרם.
מוסיפים גבינה וממשיכים להקציף עוד 10 שניות.
2. מוזגים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים זאת בעזרת לקקן{מרית}. משאירים 2-3 כפות של קרם בצד{למריחה על העוגה אחרי הכנסת הביסקוויטים,שלב 5}
3. טובלים ביסקוויט בחלב ל-3 שניות ומוציאים.
4. מכניסים את הבסקוויט הרטוב לקוך הקרם,עד שהוא נוגע בתחתית התבנית.
5. ממשיכים באותו אופן עד שהתבנית מלאה בשורות של בסקוויטים רטובים.
6. מקפיאים את העוגה לכל הלילה. הופכים על מגש ומסירים מהתבנית.
7. מגררים שוקולד בפומפיה מעל העוגה.
8. חותכים פרוסה מכל צד כדי לחשוף את דוגמת הזברה.
מפשירים שעה במקרר ומגישים קר.
בתיאבון!!!!!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • עוגת זברה

    דניאל, 10/12/2008 7:54:30 AM

  • עוגת זברה

    ס, 10/11/2008 10:35:38 PM

  • מכירה את המתכון...

    אופה מתחילה, 10/10/2008 11:00:42 PM

פירורית ביסלי סלטים