שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת מייפל בחושה- גלית עטיה

תאריך פרסום: 25/7/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

3 ביצים
3 סוכר וניל
3/4 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים/סודה/מים/ אשל
1/4 1 כוס קמח תופח

אגוזים קצוצים
סירופ מייפל

אופן ההכנה

שמים בקערה את המצרכים לפי הסדר, בוחשים היטב ושופכים ל- 2 תבניות מוארכות משומנות.
מפזרים אגוזים קצוצים ומכניסים לתנור שחומם מראש בחום של 170-180 מעלות, למשך 35-40 דקות.
בעוד העוגה חמה, לצקת סירופ מייפל בנדיבות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מעולה!!

    אורית, 11/3/2013 6:21:35 PM

  • מצויין

    טלי, 10/11/2013 11:30:11 AM

  • לא תפחה

    שרונה, 9/27/2013 12:27:01 PM

  • עוגת מייפל

    יעל, 2/26/2013 3:38:45 PM

  • עוגת מיפל

    נעמה, 2/12/2013 9:52:24 AM

  • הצעה: סילן במקום מייפל

    תמר, 1/3/2013 3:11:02 PM

  • לאורלי

    נוי, 5/18/2012 12:13:11 PM

  • כמה סירופ מייפל

    אורלי, 1/13/2012 1:55:16 PM

  • מהממת וקלה

    ליאורה, 1/16/2009 2:28:55 PM

  • ממש ממש לא יצא כמו התגובות

    סיוו׳Ÿ, 12/23/2008 8:50:36 PM

  • סירופ

    חיה, 9/22/2008 6:34:48 PM

  • תגובה ל- ש.ש.

    ל.ל., 8/14/2008 11:11:48 PM

  • תגובה לאתי

    אורלי, 8/14/2008 11:08:11 PM

  • מצויינת!!!!!!!!!!!111

    ליטל, 8/6/2008 3:10:02 PM

  • אני עושה אותה כבר שלוש שנים

    ש.ש., 7/28/2008 8:41:35 AM

  • מייפל

    יערית מאילת, 7/27/2008 2:01:27 PM

  • כמה

    אתי, 7/27/2008 12:43:54 PM

פירורית ביסלי סלטים