שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת סולת וקוקוס

תאריך פרסום: 15/8/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

11/2 כוס קוקוס
11/2 כוס סולת
11/2 כוס קמח
11/2 מרגרינה רכה
1 אבקת אפייה
1 סוכר וניל
1/2 כוס אגוזים או שקדים טחונים גס
3 כפות מיץ תפוזים





אופן ההכנה

מקציפים מרגרינה וסוכר מוסיפים ביצים בהדרגה ,מוסיפים את שאר החומרים,נוצרת מן עיסה ,שופכים לתבנית מרובעת בינונית ומיישרים בעזרת כף,מכניסים לתנור בחום 180 מעלות לחצי שעה בערך או עד שהעוגה נאפת היטב,אפשר לבדוק ע"י קיסם,
מכינים סירופ מ-11/2 כוס סוכר,11/2 כוס מים,כפית מיץ לימון,שופכים על העוגה החמה כשהסירופ פושר,העוגה טובה לאחר שעתיים,לאחר שהסירופ נספג היטב.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים