שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת פירורים קלה מאוד להכנה עם שמנת של סיגלית משה

תאריך פרסום: 3/12/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

1/2 1 כוס של קמח תופח מאליו אוסם, 1/2 חבילה מרגרינה, 3 כפות סוכר , 1 ביצה, שקית סוכר וניל. מעט מים אם הבצק יבש מדיי.

4 שמנת חמוצה, 5 כפות סוכר.2 כפיות תמצית וניל.

אופן ההכנה

שוטחים את הבצק בתבנית אפייה 26 ס"מ, אופים בתנור 150 מעלות עד שהבצק מזהיב, כשיוצא מהתנור, יש לגרד עד חצי מעובי התחתית , להוציא פירורים ממה שגירדנו ולשמור בצד. בקערה נפרדת מערבבים את השמנת + הסוכר ותמצית הוניל, שופכים על תחתית העוגה ומכסים בפירורים .

מקררים לפחות יממה שלמה עד להגשה. בתיאבון.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים