שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת קרם שניט

תאריך פרסום: 13/5/2013
דרוג הגולשים:
עוגת קרם שניט

מצרכים

1 חבילת בצק עלים מרודד "זוגלובק "
1 חלמון ביצה מהול במים

קרם-שניט -קרם פטיסייר

4 חלמונים גדולים
8 כפות קורנפלור
1/2 ליטר חלב
כפית תמצית וניל
1/2 כוס סוכ
3/4 מיכל שמנת מתוקה
אבקת סוכר לקישוט

אופן ההכנה


1. פורסים את בצק העלים וחותכים שני פסים מלבניים ארוכים בגודל שווה
מורחים את בצק העלים בביצה מהולה במים .
אופים עד להזהבה .

2. בוחשים בקערה את החלמונים ,קורנפלור ורבע כוס מהחלב .

3. שמים בסיר את שארית החלב ,וניל,סוכר ומביאים לרתיחה .

4. עושים השוואת טמפרטורות - יוצקים חצי כוס מהחלב הרותח לתוך תערובת החלמונים ומערבבים במטרפה. ואת כל תערובת החלמונים שופכים לתוך החלב הרותח.

5. מבשלים על אש נמוכה ,תוך ערבוב מתמיד עד להסמכת הקרם.

6. מורידים מהאש ומקררים . לאחר מכן מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת ומאחדים יחד עם הקרם עד לקבלת קרם אחיד .

7. את הקרם מורחים על עלה אחד ,מריחה עבה ויפה . ומעליו מניחים עלה בצק נוסף.

8. מקררים במקרר עד להגשה .

9. מפזרים מעל הכל אבקת סוכר ומגישים בליווי פירות טריים.

בתיאבון !

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • קרמשניט

    שושי , 6/7/2014 2:35:30 PM

פירורית ביסלי סלטים