שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת שיש מהירה וטעימה לפסח

תאריך פרסום: 12/4/2012
דרוג הגולשים:

מצרכים

6 ביצים, כוס וחצי סוכר, 4 כפות קקאו, 1 אפיה, 1 וניל ,כוס וחצי קמח מצה, חצי כוס קוקוס,2 חבילות שוקולד מריר, 50 גרם מרגרינה, כוס מיץ תפוזים, מיכל רי’צ,כף נס קפה ורבע כוס מים.

אופן ההכנה

מפרידים את הביצים. מקציפים את החלבון לקצף יציב. מוסיפים את הכוס!-סוכר בהדרגה.לחלמונים מוסיפים את האפיה והסוכר וניל ומערבבים לקצף יציב. בתנועות עטיפה מוסיפים את החלמונים לחלבונים. מוסיפים את השמן הקמח מצה והקוסוס בתנועות עטיפה ואח"כ את הכוס מיץ תפוזים. בכלי נפרד שמים חצי כוס סוכר, קקאו, נס קפה,רבע כוס מים. ממיסים על אש נמוכה ולקראת הסוף מוסיפים את המרגרינה וחבילה אחת של שוקולד.מערבבים היטב. שני שליש מהעיסה של העוגה שמים בתוך תבנית. את הקרם שופכים מגבוהה בתנועה סיבובית על השליש שנותר. את השליש שנותר שופכים מעל לעוגה מגבוהה בצורה סיבובית. עם מזלג מערבבים בצורה של המס’ 8 את העוגה כך שתיווצר עוגה בשני גוונים - עוגת שיש. אופים את העוגה 40 דקות בחום בינוני. אחרי האפיה מחממים את הרי’צ ושוברים לקוביות את חפיסת השוקולד לתוך הרי’צ החם. שופכים את הקרם מעל העוגה ומגישים!
לבריאות!!!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • חסר מצרך

    מעיין, 5/16/2012 5:29:06 PM

פרפקטו רטבים