שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת שקדים אוורירית וגבוהה

תאריך פרסום: 20/4/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

המתכון והתמונה: מליאל

תבנית חור 24/ אינגליש קייק ארוכה.

המרכיבים:
3 ביצים מופרדות לחלבונים וחלמונים
3/4 כוס סוכר
200 גרם שקדים טחונים
2 כפות גדושות קורנפלור
1 כפית א. אפיה
2 כפות שמן
1 כפית תמצית שקדים
2 כפות רוזטה (תרכיז שקדים ממותק)

לעיטור:
שקדים מולבנים פרוסים.



אופן ההכנה

אופן ההכנה:
להקציף את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
לטרוף את הביצים ולהוסיף לקצף החלבונים בתנועות קיפול.
להוסיף את יתר החומרים לפי סדר כתיבתם בתנועות קיפול להבליע אחד אחד בתוך הקצף.
לעטר בשקדים מולבנים ולהכניס לתנור שחומם מראש ל-170 מעלות כ-30 דקות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • עוגה מעולה

    שירה, 2/9/2011 1:55:48 PM

  • תגובה על העוגה

    חסוי, 8/29/2009 7:54:25 PM

  • ניסיתי והתאכזבתי

    גרוע, 4/16/2009 10:34:39 PM

ראש השנה סלטים