שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת תותים קלה וטעימה

תאריך פרסום: 8/2/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

לבסיס:
3 ביצים
3 כפות סוכר
3 כפות קמח
בתבנית אפיה 26

לקצפת:
2 שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
3/4 כוס חלב

חצי קילו תותים טריים (סלסלה קטנה)
1ג’לי תות
2 כוסות מים רותחים

אופן ההכנה

בסיס:
להקציף את החלבונים עם הסוכר
להוסיף את החלמונים והקמח ולערבב היטב
להכניס לתבנית אפיה ולאפות בתנור שחומם מראש על 175 מעלות

לחצות תותים לאורך

קצפת:
לשים בקערה את השמנת החלב והפודינג
להקציף עד לקבלת קצפת עמידה
להוסיף על הבסיס ליצור משטח חלק
לפזר את התותים

את תוכן שקית הג’לי מוזגים לקערה עם המים מערבבים היטבב!
ושופכים מעל התותים

בתאבון

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • פרמט

    ענת, 2/11/2014 10:23:49 PM

  • טעים

    בתאל, 1/23/2014 10:25:57 PM

  • עוגה

    לללי , 1/22/2014 6:38:10 PM

  • לולו

    יהודית, 1/16/2014 4:48:40 PM

  • בעיה

    תמי, 12/18/2013 4:44:18 PM

  • כמה זמן זה נאפה ?

    מירה, 3/12/2013 9:31:30 AM

  • עוגת תותים

    ליאורה, 2/1/2013 8:49:04 PM

  • יאההה

    זהבה טמירוב , 11/7/2012 6:20:44 PM

  • עוגת תותים

    תמי בע, 5/10/2012 11:12:25 PM

  • עשיתי!!!

    טל, 2/16/2012 6:29:51 PM

  • יאמיי

    ולריה, 2/8/2012 11:15:21 AM

  • טעים מאוד

    שרון , 1/26/2012 11:24:16 AM

  • עוגת תותים

    נילי, 1/6/2012 2:17:26 PM

  • זמן אפייה 20 דקות

    טלי, 2/7/2010 10:54:14 AM

  • יאמי

    סיון, 5/27/2009 1:33:06 PM

פרפקטו רטבים