שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוגת תפוחים ללא סוכר

תאריך פרסום: 1/6/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

6 תפוחים ”גרנט סמיט” קלופים ופרוסים ל - 6
1 כוס ”כמו סוכר”
4 עלי פילו
1 כפית קורנפלור
1/2 כוס מים קרים
כפית שמן

אופן ההכנה

מלית תפוחי עץ:
מבשלים בסיר את התפוחים עד להזהבה ומוסיפים את ה”כמו סוכר” לאחר 5 דקות בישול נוספות מודיפים חצי כוס מים קרים + כפית קורנפלור אשר הוכנו בנפרד וממשיכים לבשל עוד 2-3 דקות עד לקבלת תערובת יציבה.

בצק פילו:
מניחים 4 עלי פילו בצמדים, כך שמתקבלת חפיפה של 50% בין צמד לצמד ונוצר מלבן.
מברישים את העלים בשמן.
מניחים את תערובת התפוחים בתחתית המלבן לרוחב ומגלגלים לרולדה.
מרפדים בביצה ואופים ב - 200 מעלות כ- 20 דקות

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים