שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוף בפירורי לחם

תאריך פרסום: 18/2/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

חלקי עוף (ירכיים, שוקיים) שטופים.להניח בצד.
לשים בקערה נפרדת:
כמות בערך ל10 כרעיים:
כוס פירורי לחם
כפית אבקת מרק עוף, אבקת שום, פפריקה מתוקה, תבלין עוף, פלפל שחור. מכל דבר בערך כפית.

אופן ההכנה

לערבב הכל טוב טוב ביחד, אפשר במקום בקערה לשים את הפירורים והתבלינים בשקית קוקי.
לשמן תבנית, לטבול את חתיכות העוף מכל הצדדים בתוך הפירורים ולהניח בתבנית. להדליק תנור לחום 200 מעלות, לכסות את החתיכות עוף בנייר כסף, להכניס לכ-שעה בתנור, להוריד את הנייר כסף ולהשאיר עוד כ- 20 דקות שיקבל צבע, אבל לשמור שלא ישרף.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • עוף בפירורי לחם

    לימור, 5/16/2011 1:26:57 PM

  • שיפור במתכון...

    שירה, 2/20/2008 12:50:00 AM

ראש השנה סלטים