שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

עוף ממולא באורז ובשר

תאריך פרסום: 26/12/2010
דרוג הגולשים:

מצרכים

עוף שלם ונקי
למילוי: 1.5 כוס אורז
בצל לבן קצוץ דק
300 גרם בשר בקר טחון
מעט פטרוזיליה קצוצה
מלח, פלפל
מעט אבקת מרק עוף
צנוברים(לפי הטעם)
4-5 יח’ תפ"א חתוכים גס
3 יח’ בטטות חתוכות גס
3 יח’ בצל לבן קטן
2 יח’ גזר חתוך גס
פפריקה מתוקה
תבלין "גריל עוף"

אופן ההכנה

מנקים היטב את העוף ומייבשים.
שמים את האורז בסיר עם 1.5כוס מים רותחים ותבלינים. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מבשלים עד שכל המים מתאדים - מקררים.
בסיר אחר מטגנים את הבצל יחד עם הבשר ומפוררים היטב. מערבבים יחד עם האורז ושאר חומרי המילוי.
ממלאים את העוף, מתבלנים אותו מסביב ומניחים בסיר הקדירה.
מסביב לעוף מניחים את יתר הירקות , מתבלנים לפי הטעם ואופים בתנור בחום של 180-200 מעלות כ 45 דקות ואח"כ מורידים את הטמפ’ ל- 120-150 מעלות לעוד שעה וחצי לערך. (אפשר אפילו יותר זמן - הבשר ממש מתפרק מהעצמות)

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • נקרא טוב

    דוד בלדי, 1/15/2014 9:56:41 PM

  • נישמע טוב

    עדי, 9/27/2012 8:21:37 PM

  • איךךך?

    עופרה, 3/11/2011 4:20:15 PM

פירורית ביסלי סלטים