שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פאדג’ בראוניז - קארין גורן

תאריך פרסום: 16/5/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

חומרים לתבנית בגודל 27X33 ס"מ:
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
4 ביצים בטמפ’ החדר
1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר
6 כפות (60 גרם) קקאו
1 כוס גדושה (150 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס

אופן ההכנה

+ ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
+ במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות. טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
+ מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה.
+ מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
+ אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך. מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים