שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פטריות מוקפצות

תאריך פרסום: 9/10/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

ל-4 מנות עשירות בטעם וניחוח!:

1 סלסלה פטריות שמפיניון
1 סלסלה פטריות יער או פורטבלו
2 עגבניות בשלות
שקית תיבלונים צלי
2 כפות שמן
מעט עירית קצוצה

אופן ההכנה

1. חותכים את העגבניות לקוביות ואת הפטריות פורסים עבה. במחבת ענקית או ווק מקפיצים את הפטריות בשמן, כשהן מתחילות להתרכך מוסיפים את העגבניות ובוזקים תיבלונים צלי.

2. מערבבים, מרתיחים, בוזקים עירית קצוצה ומגישים. כמנה ראשונה, כתוספת נפלאה לבשר, או על פסטה – כדאי להכין יותר ולשמור בצנצנת למיליון שימושים טעימים!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים