שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פילה מדומה (מס’ 6)

תאריך פרסום: 27/9/2011
דרוג הגולשים:

מצרכים

צרור / חבילה פילה מדומה - בשר בקר פלאש פילה מספר 6

1.5 כוס/ות אבקת מרק בצל

5 שיני שום

1 כוס/ות יין אדום מתוק

1 בצל - קצוץ

1 צרור / חבילה פטריות שמפיניון

מלח

פלפל

שקית קוקי

אופן ההכנה

להפשיר את הבשר. לעשות חריצים בבשר להכניס את שיני השום.
להניח את הבשר בשקית קוקי ולפזר את אבקת מרק הבצל בין כוס לכוס וחצי המטרה שכל גוש הבשר יהיה מצופה באבקת מרק בצל בצורה שווה
לאורך הבשר . להכניס לתנור לשעתיים בדרגת חום של 180 מעלות.
להוציא מהתנור ולחכות עד שהבשר מתקרר.
לטגן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הפטריות ולטגן כ-5 דקות,
להוסיף את היין, מלח ופלפל. את הרוטב שיש בשקית לסנן ולהעביר לסיר. לפרוס את הבשר, להחזיר לסיר ולבשל עוד 30-20 דקות על אש קטנה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

סלטים