שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פילה מושט פיקנטי

תאריך פרסום: 16/11/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

4-6 פילה מושט
2 פלפלים חריפים חצויים
ראש שום מקולף
1 עגבניה לחצות לשניים ולפרוס דק
1 גמבה לחתוך לרצועות
2 גזרים חתוכים לפרוסות
1 קופסת גרגירי חומוס (זה מוסיף אבל לא חייבת)
שמן עד כיסוי תחתית הסיר
1 כפית מלח
2 כפיות פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית שטוחה כמון
1 כף אבקת מרק עוף
חב’ כוסברה קצוצה

אופן ההכנה

לשטוף היטב את הדג ולהשרות במלח ולימון חצי שעה.
בסיר גדול שטוח לחמם את השמן עם התבלינים.(מלבד המרק עוף)
לסדר את הירקות , והחומוס בסיר וכן את השום .
להוסיף כ 2 כוסות מים , להביא לרתיחה ולהוסיף את המרק עוף, להנמיך את האש ולבשל כ-רבע שעה(שהגזר יתרכך מעט).
לסדר מעל את הדג , לפזר מעל את הכוסברה , לדאוג שיהיו מים עד גובה הדג ולבשל
כ 45 דקות .
להשאיר מעט רוטב .

בתאבון

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • דג פצצות

    רעות, 2/4/2013 4:49:11 PM

  • יותר טעים משל חמותי :-)

    לימור, 1/4/2013 10:06:12 AM

  • ..

    דבורה, 8/14/2012 9:01:11 PM

  • אני מלך

    אסף עדיאל, 5/23/2011 9:10:11 PM

  • אני מהממת

    רומי עדיאל השווה, 5/14/2011 10:55:14 AM

  • מ-ע-ו-ל-ה!!!

    משה, 10/8/2010 1:04:20 PM

  • עשיתי ויצא מעולה

    מנשה, 1/16/2010 6:12:50 AM

  • מתכון מצויין

    לירז, 11/15/2009 9:10:17 PM

  • .

    טוהר, 3/19/2009 10:56:51 AM

  • אחלה

    נתי, 2/24/2009 8:29:50 PM

סלטים