שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פיצה מקמח שמרים

תאריך פרסום: 8/5/2013
דרוג הגולשים:

מצרכים

לבצק:

2 כוסות קמח שמרים

ביצה

1/4כוס שמן זית

כף סוכר

1/2כוס מים

1/2כפית מלח

רוטב "פרפקטו" לפיצה

תוספות:
בצל פרוס לחצאי עיגולים, זיתים, תירס, פרוסות עגבנייה, פטריות וכל תוספת אחרת שאוהבים...

לזרייה:
פתיתי גבינה צהובה/ גבינת מוצרלה

אופן ההכנה

1.במיקסר עם וו לישה לשים יחד את הקמח, ביצה, שמן, סוכר וחצי מכמות המים.
לשים במהלך 5 דקות.
מוסיפים בהדרגה את שארית המים, לפי הצורך.
2.מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.
3.מכסים את הקערה עם הבצק בניילון נצמד (מחוררים אותו פעם-פעמיים בעזרת סכין) ומתפיחים כשעתיים בטמפרטורת החדר או עד 24 שעות במקרר.
4.מחממים תנור ל-220 מעלות.
5.מעבירים את הבצק לתבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית ומשטחים.
6.מורחים רוטב, מפזרים את התוספות והגבינה.
7.אופים 20-25 דקות, עד ששולי הבצק משחימים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים