שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פיצות אישיות מקמח שמרים של אסם

תאריך פרסום: 16/2/2013
דרוג הגולשים:

מצרכים


3 כוסות קמח שמרים של אוסם

300 מ"ל מיים חמימים

4 כפות שמן זית

כף שטוחה של מלח

קופסת רסק עגבניות

4 גמבות צבעוניות

2 עגבניות

אורגנו

גבינה צהובה





אופן ההכנה


ל-3 כוסות קמח מוסיפים את המים ושמן זית
לשים ידנית כ- 7-5 דקות עד שהבצק קצת דביק ורך.
מניחים את הבצק שיתפח כשעה עד להכפלת הנפח מתחת למגבת או ניילון נצמד.
לאחר מכן יוצרים כדורים קטנים, מרדדים אותם בעזרת מערוך על משטח מקומח,
ומניחים על נייר אפיה במגשים.
מורחים רסק עגבניות על הפיצות אישיות.
חותכים גמבות ועגבניות ומניחים על כל פיצה.
מפזרים אורגנו,גבינה צהובה מגורדת
ואופים בתנור כ15 דקות




אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

סלטים