שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פסטה בשמנת

תאריך פרסום: 29/5/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 חבילה של פסטה - ספירלה או קונכיות
100 גר’ חמאה
4 שיני שום - פרוס
2 שמנת מתוקה השף הלבן- עתיר שומן
גבינה קשה- גבנ"צ,מוצרלה, מותכת( מה שיש)
מלח ,מעט פלפל שחור גרוס,אורגנו

אופן ההכנה

מכינים את הפסטה עד למצב ’אל דנטה’(כפי שכתוב על גבי האריזה)
ומסננים
הכנת הרוטב: מחממים את החמאה , מוסיפים את השום הפרוס לטיגון קל -שיזהיב מעט,מוסיפים את מיכלי השמנת מתבלים במלח, מעט פלפל שחור גרוס ואורגנו ומביאים לרתיחה, להנמיך ולתת לרוטב להתבשל כ4 דקות,לאחר מכן מוסיפים את הגבינה הצהובה וממיסים את הגבינה תוך כדיי ערבוב למשך כ 3 דקות, וכשהרוטב חם מערבבים היטב עם הפסטה ומגישים כשזה חם.
בתאבון( או כמו שילדיי אומרים "ימי ימי"...)

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים