שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פסטה מוקרמת ם פטריות.

תאריך פרסום: 4/6/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

חבילת פסטה של אוסם
בצל בינוני-גדול
2 כפות אבקת מרק פטריות
50 גרם חמאה
קופסאת פטריות משומרות
שמנת לבישול והקרמה
גבינה צהובה מגורדת

אופן ההכנה

בשלי את הספגטי על פי ההוראות.
בסיר אחר המיסי את החמאה, הוסיפי את הבצל החתוך וטגני עד להזהבה.
הוסיפי את אבקת מרק הפטריות וערבבי. הוסיפי את הפטריות (מומלץ לחתוך את הפטריות החתוכות לחתיכות קטנות יותר) וטגני מעט. הוסיפי את השמנת לבישול והקרמה וערבבי מספר דקות ד שברוטב יסמיך מעט
(זהירות!!! הרוטב מסמיך מהר) קררי מעט והוסיפי מלח\ פלפל לפי הטעם.
שפכי את הספגטי לפיירקס או תבנית גדולה ושפכי עליו את הרוטב, ערבבי היטב. מעל פזרי את הגבינה המגוררת ואפי בתנור בחום בינוני עד שהגבינה תופסת צבע מעט שחום. מומלץ להגיש מיד.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מגדר

    נעמי, 12/5/2013 10:33:27 AM

  • מוקרם

    אני, 5/7/2013 10:22:36 PM

  • מוקרם מוצלח ואלוף

    מור, 5/18/2010 5:33:47 PM

פרפקטו רטבים