שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פקאן סיני

תאריך פרסום: 24/2/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

לכל מי שיש עץ פקאנים בבית ולא מצליח להתגבר על כמויות הפרי במשך השנה הנה רעיון מוצלח ביותר, תוספת לכל דבר וסתם לנישנוש:

כוס מים
חצי כוס סוכר
100 גרם פקאן קלוף
שמן לטיגון

אופן ההכנה

1. ממיסים את הסוכר במים ומתרתיחים.
2. מוסיפים את הפקאנים ומבשלים כ 20 דקות (מדי פעם לערבב ו"להטביע" אותם כי הם צפים)
3. לסנן את הפקאנים מהמים ושלטח על מגש לייבוש למספר שעות (אפשר לזרז את התהליך ע"י ייבוש בתנור).
4. מחממים שמן עמוק ומטגנים את הפקאנים עד להשחמה- להיזהר, הם משחימים די מהר (חצי דקה- דקה) וכשהם כהים מדי זה שרוף ולא טעים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

סלטים