שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פרפה שוקולד מהיר/רותי קינן

תאריך פרסום: 22/6/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

פרפה שוקולד מהיר - מתכון ב-5 מוצרים ו-5 דקות עבודה.
החומרים ל-6 מנות.

200 גרם שוקולד מריר
2 כפות סוכר
1 כפית אבקת קפה נמס
2 מיכלים שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל טהור.

אופן ההכנה

מבשלים את השוקולד עם הסוכר, אבקת הקפה והשמנת תוך כדי בחישה עד שמתקבלת תערובת אחידה. מסירים מהאש, מוסיפים את הווניל ומצננים היטב. מעבירים למקרר ומצננים עד שהתערובת קרה מאד. מקציפים במערבל חשמלי עד שהתערובת מתעבה ומבהירה. מעבירים לתבנית מאורכת (באורך 30 ס”מ) ומקפיאים למשך 4 שעות. להגשה - פורסים לפרוסות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים