שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פשטידה

תאריך פרסום: 3/1/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

מצרכים
5 תפו”א בנונים
מלח פלפל
מרק עוף
(הכמות של התבלינים לפי טעמכם)
7 או 8 בצים
רבע כוס שמן
חצי לימון סחוט
כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

אופן ההכנה:
1 להרתיח את התפוחי אדמה
לקרר אותם לרסק אותם בפומפיה.
2 לשים את הבצים ולערבב הכול
3 להוסיף את התבלינים
4 בכוס קטן לערבב את הלימון עם אבקת אפיה ושים בתוך התפו”א לערבב את הכול טוב
5 לטגן שמן חם מאוד
ולשפוך את בלילת תפו”א
לבשל כחמש דקות ולהכניס לתנור שחומם מראש כשעה בערך עד שמתבשל
להוציא מהתנור . להוציא את השמן שנותר בסיר .ולחכניסו בחזרה לתנור לעוד חמש דקות.
להוציא לתת להתקרר ולשים בתוך מגש.
בהצלחה מתכון מומלץ
מתכון עצמי שלי יפה מבית אמא מרוקאית מומלץ



אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • פשטידה

    בשלנית, 5/6/2007 2:43:34 PM

פרפקטו רטבים