שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פשטידת פסטה -קלה וטעימה

תאריך פרסום: 13/2/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 חבילה של פסטה פנה (צינורות קצרים) 500 גר’
2 ביצים
100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
200 גרם גבינת פטה
1 מיכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
אגוז מוסקט מגורד
1-2 שיני שום קצוץ
חמאהלשימון התבנית
פירורי לחם

אופן ההכנה

להכין את הפסטה לפי הוראות היצרן.
בקערה לערבב את כל החומרים יחדיו, לגרד פנימה את גבינת הפטה.
לערבב הכל היטב.
לסנן את הפסטה היטב (לא לשטוף), להוסיף את הפסטה לתערובת, לשמן תבנית פיירקס היטב במעט חמאה, לשפוך פנימה את התערובת ולפזר מעל פירורי לחם מעט (בשכבה אחידה).
לעטוף בנייר כסף.
להכניס לתנור לחום בינוני 150-180 מעלות צלזיוס. לחצי שעה בדיוק עם נייר הכסף וחצי שעה נוספת ללא נייר הכסף.

מעדן בקלי קלות, מצויין לאירוח, פשטידה פשוטה אך יוקרתית.

בתאבון.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים