שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

פשטידת קישואים וגבינה-קל-מומלץ.

תאריך פרסום: 25/12/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

6 קשואים נוקשים
3 ביצים
3 כפות בצל מטוגן (מוכן)
3 כפות קמח רגיל
1 כפית מלח
חצי חבילת מרגרינה
3 כפות גבינה לבנה 9%
1 פרוסת גבינה מלוחה בעובי כ 1 ס"מ
2 פרוסות גבינה צהובה

כלים:
תבנית עגולה מספר 26 או 24
קערה עמוקה
כף

אופן ההכנה

נראה המון וקשה אך נורא קל וטעים-תנסו-מומלץ!
מחממים תנור לחום בינוני 180.
משמנים במרגרינה את התבנית העגולה.
שוטפים את הקישואים ומגררים אותם על מגררת (פומפייה) עם חורים
גדולים ישר לתוך הקערה.
מוסיפים לקערה את הביצים,הבצל המטוגן,הקמח,המלח והגבניה הלבנה.
מפוררים את הגבינה המלוחה ומוסיפים לקערה.
חותכים לפיסות קטנות את הגבינה הצהובה,ומוסיפים לקערה.
מערבבים.
מעבירים את תערובת הגבינות והקישואים לתבנית המשומנת ואופים כ-40 דקות, עד שהפשטידה זהובה ומוכנה.
מוציאים מהתנור בזהירות, ממתינים 10 דקות בערך עד שהפשטידה תצטנן ותתייצב,ומגישים.

בתאבון!


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים